Razbojnici presreli vozača teretnjaka, uz pesnice i pištolje tražili pare

"Nakon pređenog kilometra primijetio sam prepriječeno vozilo i dva momka na kolovozu kako stoje raširenih ruku, sprečavajući mi prolazak. Jedan niži momak mi je tražio pare, a drugi je pomenuo da imaju pištolje", naveo je u prijavi M.K

19292 pregleda 22 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Vozača teretnjaka Bjelopoljca M.K. juče su na magistralnom putu Kolašin -Podgorica na mjestu Crkvine presreli razbojnici, koji su mu uz prijetnje pištoljima, palicama i pesnicama tražili pare.

Na saslušanju u Odjeljenju bezbjednosti Kolašin on je naveo da se juče oko 19 časova kretao magistralnim putem, kada je ga u blizini Crkvina presrelo vozilo “V W Bora” registarskih oznaka KL-Ag 778, odakle mu je više lica, gestikulacijom kroz otvoren prozor signaliziralo da zaustavi vozilo.

"Međutim, ja to nisam uradio već sam nastavio putovanje, ali su me oni pretekli. Nakon pređenog kilometra primijetio sam prepriječeno vozilo i dva momka na kolovozu kako stoje raširenih ruku, sprečavajući mi prolazak. Jedan niži momak mi je tražio pare, a drugi je pomenuo da imaju pištolje", naveo je u prijavi M.K.

Oštećeni je kazao da je tada izašao iz kamiona, i uspio da odgurne tamnijeg momka koji je pokušavao da mu zada udarce pesnicama, a čuo je kada je jedan od njih doviknuo drugom da mu doda palicu.

"Rekao sam da ću pozvati policiju, i uzeo telefon u ruke, nakon čega su oni sjeli u vozilo i odjurili prema Podgorici", kazao je M.K.

Bonus video: