Premoviću izrečena mjera obaveznog psihijatrijskog liječenja

Službenik sektora granične policije Crne Gore, Premović (47) odgovarao je u Višem sudu zbog ubistva supruge Ivane (39), a suđenje je bilo zatvoreno za javnost

2739 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Apelacioni sud Crne Gore opravosnažio je presudu Višeg suda u Bijelom Polju kojom je Berancu Puniši Premoviću (47), zbog ubistva supruge, izrečena mjera obaveznog psihijatrijskog liječenja i čuvanja u ustanovi JZU Specijalne bolnice psihijatrije u Kotoru.

Takvu odluku sud je donio nakon nalaza komisije vještaka te bolnice, koja je ustanovila da je Premović u trenutku izvšenja krivičnog djela ubistvo supruge Ivane bio u neuračunljivom stanju.

Službenik sektora granične policije Crne Gore, Premović (47) odgovarao je u Višem sudu zbog ubistva supruge Ivane (39), a suđenje je bilo zatvoreno za javnost.

On je u istrazi kazao da je popio veću količinu alkohola, da mu je supruga odgovorila nešto što mu nije odgovaralo, nakon čega se više ničega ne sjeća.

Premoviću je stavljeno na teret da je 18. novembra, prošle godine u večernjim satima, hicem iz službenog pištolja usmrtio svoju suprugu.

Bonus video: