Budva: Cimbaljević završio u Spužu zbog napada na policajce

Cimbaljeviću se na teret se stavljaju i krivično djelo nasilje u porodici

5817 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sudija za istragu Osnivnog suda u Kotoru Špiro Pavićević odredio je pritvor Veliboru Cimbaljeviću (33) koji se sumnjiči da je prije dva dana prilikom hapšenja nanio povrede policajcija budvanskog Odjeljenja bezbjednosti.

Kako je "Vijestima" rečeno Cimbaljeviću je određen pritvor do 30 dana i upućen je u spuški Istražni zatvor.

Na teret mu se stavljaju krivična djela nasilje u porodici i napad na službeno lice.

Sudija za istragu saslušao je okrivljenog u prisustvu branioce, te prihvatio predlog osnovnog tužioca i odredio mu pritvor.

Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preksinoć su postupali po prijavi koju je oko 18 časova podnijela ženska osoba A.Š. (26), u kojoj je navela da je na njeno radno mjesto došao V.C. (33) iz Budve i da joj upućuje prijetnje.

"Policija je odmah izašla na lice mjesta, gdje je V.C. policijskim službenicima upućivao riječi uvrjedljivog sadržaja, a kojom prilikom je fizički napao službenika D.P. i pokušao da mu izvuče službeni pištolj iz futrole. V.C. je nakon toga, upotrebom sredstava prinude, spriječen u daljem napadu na službenika policije", saopštili su tada uz Uprave policije.

Kako je navedeno V.C. je tokom privođenja u službene prostorije pružao aktivan otpor, te da je na ulazu zgrade policije službeniku L.B. zadao udarac, kojom prilikom je on zadobio povredu noge zbog koje je upućen u Specijalnu bolnicu Risan."

Bonus video: