Joksimović: Nisam privođen već sam u svojstvu građanina pružio potrebna obavještenja

Joksimović je juče u svojstvu građanina ispitivan u prostorijama SPO, zbog osnova sumnje da je moguće umiješan u krađu paketa cigareta, koje je Uprava prihoda i carina čuvala u skladištu Zetatransa

10163 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Petar Joksimović dao je pojašnjenje "Vijestima" da juče tokom akcije Specijalnog policijskog odjeljenja nije bio priveden niti uhapšen već se odazvao na telefonski poziv policije da u svojstvu građanina pruži sva potrebna obavještenja nadležnim organima.

Joksimović je juče u svojstvu građanina ispitivan u prostorijama SPO, zbog osnova sumnje da je moguće umiješan u krađu paketa cigareta, koje je Uprava prihoda i carina čuvala u skladištu Zetatransa.

On je nakon prikupljenih obavještenja, pušten.

Povezani članci

10. Novembar 2022.

Uhapšena dva carinika i radnik "Zetatransa"

11. Novembar 2022.

Punili džepove da krađu ne vide?

Po nalogu SDT-a juče su uhapšeni carinski inspektor Zoran Pavićević, njegov kolega Igor Pavićević i službenik "Zetatransa" Veselin Kovačević.

"Po nalogu državnog tužioca u Specijalnom državnom tužilaštvu policija je lišila slobode tri lica zbog osnovane sumnje da su dva učinila krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i primanje mita, a treće zloupotreba položaja u privrednom poslovanju", rekao je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Bonus video: