Bijelopoljac osumnjičen da je napao policajce: Određeno mu zadržavanje do 72 sata

Osumnjičeni je navodno u vidno alkoholisanom stanju zatečen kako prevrće žardinjere, nakon čega je navodno napao policajce upućujući im više puta ozbiljne prijetnje

7840 pregleda 3 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković
Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković

Državna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Jelena Vučetić je, nakon saslušanja, odredila zadržavanje u trajanju do 72 sata osumnjičenom D.O. iz Bijelog Polja, zbog sumnje da je učinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Krivičnom prijavom je predstavljeno da je osumnjičeni danas, u periodu od 00:05h do 00:45h, u mjestu Rakonje, opština Bijelo Polje, ispred ugostiteljskog objekta "Durmitor", prijetio da će napasti službena lica u vršenju službene dužnosti, na način što je, nakon što su policijski službenici M.L., B.Lj. i M.K., postupajući po prijavi da nepoznato lice u pomenutom ugostiteljskom objektu lomi inventar, zatekli osumnjičenog u vidno alkoholisanom stanju kako prevrće žardinjere ispred objekta, nakon čega je napao policijske službenike upućujući im više puta ozbiljne prijetnje.

Bonus video: