Uhapšen Podgoričanin: Osumnjičen za uličnu prodaju droge

Policijski službenici su, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Vujošević

7720 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Podgorička policija uhapsila je Miloša Vujoševića zbog sumnje da se bavi uličnom prodajom droge.

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica juče, 5. decembra, preduzimajući mjere i radnje u cilju sprečavanja ulične prodaje narkotika, pretresom pronašli i oduzeli više pvc pakovanja sa sadržajem kokaina i marihuane.

"Policijski službenici su, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.V. (19) iz Podgorice", navodi se u saopštenju.

Dodaju da su pretresom pronađene dvije tegle u kojima se nalazilo 20 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i devet pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je kokain.

Kazali su da će pronađene materije biti predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.