Uhapšen Podgoričanin, u vozilu pronađeno oko 94 kilograma marihuane

Policija je pronašla 82 veća pvc pakovanja sa marihuanom

13265 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Tviter/Uprava policije
Foto: Tviter/Uprava policije

Dvadesetsedmogodišnji Podgoričanin S.V. uhapšen je nakon što je policija pronašla u njegovom vozilu oko 94 kilograma marihuane.

Policija je kontrolisala njegovo vozilo u naselju Donja Gorica u Podgorici i pronašla 82 veća pvc pakovanja sa marihuanom.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na parking prostoru ispred jednog supermaketa u naselju Donja Gorica, izvršili kontrolu jednog putničkog motornog vozila u kojem je pronađena suva biljna matrija za koju se pretpostavlja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je kontrolisala vozilo marke „VW Jetta“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao S.V. (27) iz Podgorice.

U vozilu je pronađeno pet putnih torbi u kojima su se nalazila 82 veća pvc pakovanja sa marihuanom, ukupne mase oko 94 kilograma koja je oduzeta i poslata na potrebna vještačenja u Forenzički centar.

Osumnjičeni je uhapšen po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.