Uhapšen muškarac u Baru: Pronađeno preko 900 grama marihuane

Iz Uprave policije saopšteno je da su kod još šest osoba pronađene manje količine materija za koje se sumnja da su opojne droge marihuana, kokain i heroin

8618 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarac kod kojeg je pronađeno preko 900 grama marihuane uhapšen je u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

Poručili su da su protiv R. R. (34) podnijete krivične prijave zbog krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivičnog djela omogućavanje uživanja opojnih droga.

Dodaju da je kod R. R. pronađena biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine 933,5 grama i on je uhapšen.

Saopštili su da je barska policija kod T.S. kontrolom pronašla sedam pvc pakovanja u kojima se nalazila biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je marihuna, težine 10,9 grama, a koja će biti proslijeđena Forenzičkom centru u Danilovgradu na dalje vještačenje.

"Službenici Odeljenja Bezbjednosti Bar su, u cilju sprečavanja ulične prodaje opojnih droga, na području opštine Bar u nekoliko odvojenih akcija zaplijenili 944,4 grama marihuane i manju količinu opojne droge kokain i opojne droge heroin", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da je kod šest osoba barska policija pronašla manje količine materija za koje se sumnja da su opojne droge marihuana, kokain i heroin i protiv tih lica će biti podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

Navode da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela.

Bonus video: