Krivična prijava protiv Danilovgrađanina zbog nedozvoljenog držanja oružja

Danilovgradska policija je proteklog vikenda, u saradnji sa službenicima podgoričke policije, shodno planskim aktivnostima sprovela pojačane kontrole u ugostiteljskim objektima

11061 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Krivična prijava podnijeta je protiv I.K. (37) zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje, a u jednom ugostiteljskom objektu u Danilovgradu proteklog vikenda pronađen je kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policija je u Danilovgradu, u mjestu Mijokusovići, postupajući po operativnim saznanjima, pored lokalnog puta pronašla vatreno oružje – pušku, odbačenu od strane tada nepoznatog lica", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da su sprovedene aktivnosti iz nadežnosti policije i identifikovan je I.K. (37) iz Danilovgrada, od kojeg su prikupljena obavještenja na zapisnik.

Navode da je po nalogu postupajućeg tužioca protiv I.K. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Sa navedenim događajem je, kako je poručeno, upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Osim toga, kako je saopšteno, danilovgradska policija je proteklog vikenda, u saradnji sa službenicima podgoričke policije, shodno planskim aktivnostima sprovela pojačane kontrole u ugostiteljskim objektima.

"Kontrolom jednog ugostiteljskog objekta u Danilovgradu, službenici policije su pronašli četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain", navodi se u saopštenju.

Poručuju da policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju identifikacije jednog ili više lica koja su odbacila ovu opojnu drogu.

Bonus video: