Filipović optužio Božović za vrijeđanje, ona njega za lažno prijavljivanje i povredu časti i ugleda

U prijavi, Filipović je napisao da ga je Božović "psovala" i da je "pljunula" u njegovom pravcu danas oko 13.30 časova u Mediterasnskoj ulici u Budvi. Božović je policijskom službeniku kazala i da je pročitala prijavu Filipovića i da je ona "neistinita".

25204 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Koordinator Građanskog pokreta "21. maj" Ljubomir Filipović policiji je prijavio da ga je danas u Budvi vrijeđala odbornica Demokratskog fronta Marijana Božović.

Božović je večeras uzvratila - Filipovića tereti za lažno prijavljivanje i povredu ugleda i časti.

U prijavi, Filipović je napisao da ga je Božović "psovala" i da je "pljunula" u njegovom pravcu danas oko 13.30 časova u Mediterasnskoj ulici u Budvi.

Inspektorima Odjeljenja bezbjednosti Budva rekao je i da je Božović bliska rođaka predsjednika Opštine Budva Mila Božovića.

Tvrdi i da više od 10 godina nije imao nikakav kontakt sa tom sugrađankom i da na "izrečene uvrede" nije odgovorio ni na jedan način.

U prijavi podnijetoj policiji Božović je navela da je Filipović nju prijavio "bez bilo kakvog razloga i povoda", te da je njegov cilj da na neki način kompromituje članove njene partije.

Božović je policijskom službeniku kazala i da je pročitala prijavu Filipovića i da je ona "neistinita".

Takođe i ona je navela da Filipovića nije vidjela "sigurno preko 10 godina i da ne može da vjeruje da je Filipović sposoban da širi ovakve neistine".

Bonus video: