SDP: URA mislila da će galamom o ranijem kriminalu da sakrije sopstveni

Plan GP URA, kako ističu, možda jeste izgledao logično, ali na kraju je ispalo da su, tvrde iz SDP-a, osim u politici amateri i u kriminalu

10710 pregleda 15 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) reagovala je na saopštenje GP URA da je analiza, koju je ranije danas objavio predsjednik SDP-a, Raško Konjević, tačna koliko i sve šta su do sada tvrdili iz švercerskih krugova, na šta su iz SDP-a kazali da je URA pokazala novi nivo bestidnosti.

"Umjesto da se URA - partija čiji je vrh po nalazima SDT duboko ogrezao u kriminal pokrije ušima i razmišlja kako će dolazeće hladne dane provoditi u zgradi pored hladne Zete, naočigled cijele javnosti druge optužuje za kriminal. Dakle, novi nivo bestidnosti od utopljenika iz ove propale i kriminalom razorene partije", navodi se u saopštenju Socijaldemokratske partije.

Ističu da tim "davljenicima" još samo ostaje da i Specijalno tužilaštvo optuži da je "portparol mafije", a da Rada Miloševića i druge URA funkcionere koji čekaju u redu, nekom uredbom "propale Vlade", proglasi bespoštednim borcima za pravdu.

A to, kako dodaju, sve dok "Rade ne propjeva", a male su, kako navode, šanse da neće.

"Gospodo iz URE, mislili ste da ćete galamom o ranijem kriminalu da sakrijete sopstveni današnji kriminal", kazali su iz te partije.

Plan GP URA, kako ističu, možda jeste izgledao logično, ali na kraju je ispalo da su, tvrde iz SDP-a, osim u politici amateri i u kriminalu.

"I na kraju, manite se priče o portparolima, jedino što vama sada trebu su advokati. I to dobri, pa se spremite da odriješite kesu i načnete “zarađene” milione", zaključili su iz SDP-a.

Bonus video: