Ulcinjanin poginuo u udesu u Gaču

Nesreća se dogodila kada je Đonović upravljajući "golfom 3" iz pravca Ulcinja ka Vladimiru, u krivini izgubio kontrolu nad vozilom, zbog čega je sletio u kanal sa lijeve strane puta i direktno udario u betonski zid malog mosta

32859 pregleda 8 komentar(a)
Sa mjesta nesreće, Foto: Samir Adrović
Sa mjesta nesreće, Foto: Samir Adrović

Nazim Đonović (54) iz Selite kod Sukobina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko sat prije ponoći na magistralnom putu Ulcinj - Vladimir u mjestu Gač.

U ulcinjskom tužilaštvu "Vijestima" je potvrđeno da je Đonović teškim povredama podlegao nedugo nakon nesreće, u barskoj bolnici.

Nesreća se dogodila kada je Đonović upravljajući "golfom 3" iz pravca Ulcinja ka Vladimiru, u krivini izgubio kontrolu nad vozilom, zbog čega je sletio u kanal sa lijeve strane puta i direktno udario u betonski zid malog mosta.

nesreća Nazim Đonović
foto: Samir Adrović

Kako "Vijesti" saznaju u policiji, a što se može vidjeti i sa lica mjesta gdje se dogodila nesreća, na kolovozu nema tragova kočenja.

Na i okolo mostića, koji prelazi preko uskog kanala, mogli su se vidjeti ostaci automobila, polomljeni branik…U kanalu, o nesreći svjedočilo je prosuto ulje. Od siline udara, sa mosta je otpao dio betonske konstrukcije.

Uviđaj je obavio rukovodilac ODT Ulcinj Vladimir Savović sa policijskim službenicima i vještakom saobraćajne struke, a tijelo stradalog poslato je na obdukciju.

Bonus video: