Uhapšeno pet maloljetnika u Podgorici, osumnjičeni za seriju teških krađa

"Na način što su upotrebom podesnih sredstava provaljivali u unutrašnjost objekata i otuđivali novac, mobilne telefone, garderobu, lap topove i druge predmete", saopštila je policija

11756 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je pet maloljetnih osoba, starosti od 14 do 16 godina, osumnjičenih za seriju teških krađa izvršenih na štetu 13 poslovih objekata na području Glavnog grada.

"Oni su kako se sumnja navedena krivična djela izvršili od 3. do 17. januara 2023. godine na štetu 13 poslovnih objekata, na način što su upotrebom podesnih sredstava provaljivali u unutrašnjost objekata i otuđivali novac, mobilne telefone, garderobu, lap topove i druge predmete", saopštila je policija.

Osumnjičeni su krivična djela počinili na štetu prodavnice suvenira „Abrakadabra", butika „Prego“, „Čarolije“, dvije apoteke „Benu“, brze hrane „Jokić“, prodavnice auto djelova „Omni oil“, apoteke „Ginko“, knjižare „Svicomm“, butika „Daix intimo“, butika „Lovely shop“, diskonta pića „Booze“ i knjižare „Pčelica“.

"Napominjemo, osumnjičeni maloljetnici su u prethodnom periodu izvršili još 63 krivična djela teška krađa", dodaje se u policijskom saopštenju.

Bonus video: