Krivična prijava zbog eksploatacije šljunka iz korita rijeke Tare

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su danas državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju podnijeli krivičnu prijavu protiv S.P. (57) iz Mojkovca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa zaštićenog prirodnog dobra"

14190 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv S.P. (57) iz Mojkovca zbog sumnje da je eksploatisao šljunak iz korita rijeke Tare.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su danas državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju podnijeli krivičnu prijavu protiv S.P. (57) iz Mojkovca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa zaštićenog prirodnog dobra. Postupajući po prijavi građana od 3. januara 2023. godine da je u toku eksploatacija šljunka u koritu rijeke Tare, pripadnici policije su izašli na lice mjesta i zatekli građevinsku mašinu i teretno motorno vozilo kojim je upravljao S.P., a u čijem se tovarnom dijelu nalazio pjeskoviti materijal", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da je o događaju tada obaviješten nadležni državni tužilac.

"Koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, što je rezultiralo podnošenjem krivične prijave protiv S.P. zbog sumnje da je izvršio gore pomenuto krivično djelo", navodi se u saopšenju.

Bonus video: