Napadnut turistički inspektor u Podgorici, priveden vlasnik lokala

"A. V. je napadnut od strane odgovornog lica M. L., na način što imenovani nije dozvolio da se izvrši inspekcijski nadzor ugostiteljskog objekta čiji je vlasnik, ometajući službeno lice u vršenju službene dužnosti, upućujući pritom prijetnje turističkom inspektoru da će upotrijebiti silu", navodi se u saopštenju

19773 pregleda 13 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Vlasnik ugostiteljskog objekta M. L. priveden je nakon što turističkom inspektoru Uprave za inspekcijske poslove (UIP) A. V. nije dozvolio da izvrši nadzor objekta, pri čemu mu je prijetio upotrebom sile i ometao ga.

To je saopšteno iz UIP-a i Uprave policije (UP).

"A. V. je napadnut 20. januara od strane odgovornog lica M. L., na način što imenovani nije dozvolio da se izvrši inspekcijski nadzor ugostiteljskog objekta čiji je vlasnik, ometajući službeno lice u vršenju službene dužnosti, upućujući pritom prijetnje turističkom inspektoru da će upotrijebiti silu", navodi se u saopštenju UIP-a i UP-a.

Dodaje se da je A. V. protiv M. L podnio pisanu prijavu u Odjeljenju bezbjednosti Podgorica.

"M. L. je priveden u službene prostorije OB Podgorica", navodi se u saopštenju.

Državni tužilac je kazao da se "M. L. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, te da se isti privede kod DT radi daljeg saslušanja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: