Osumnjičeni pobjegao kroz prozor tužilaštva, pa uhapšen na Koniku

Curoli tražio da uđe u toalet pa pobjegao, policajci ga par sati kasnije uhapsili na Koniku

61962 pregleda 24 komentar(a)
Zgrada podgoričkog tužilaštva (arhiva), Foto: BORIS PEJOVIC
Zgrada podgoričkog tužilaštva (arhiva), Foto: BORIS PEJOVIC

Sali Curoli (29) pobjegao je juče iz zgrade podgoričkog Osnovnog državnog tužilaštva, gdje je kao osumnjičeni doveden na saslušanje zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa, rečeno je “Vijestima” iz više izvora.

Nekoliko sati kasnije pronađen je i uhapšen u napuštenim barakama na Koniku, potvrđeno je listu.

Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je Curoli, koji je rođen u Prištini, odmah po ulasku u zgradu tužilaštva tražio od policajaca da ga puste da uđe u toalet kako bi se umio, a onda je pobjegao kroz prozor.

”Skočio je sa prvog sprata zgrade i pobjegao, inspektori su odmah krenuli za njim i obavijestili sve jedinice da se uključe u potragu”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Sagovornik iz Uprave policije objasnio je da je Curoli prije dva dana uhvaćen tokom krađe, a potom priveden u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica.

”Nakon što je zakazano saslušanje u prostorijama ODT Podgorica, policajci su ga odvezli u tužilaštvo. Prije nego je počelo uzimanje izjave, tražio je odobrenje da uđe u toalet kako bi oprao ruke i umio se, što mu je omogućeno. Odmah za tim iskočio je kroz prozor”.

Vijestima je nezvanično rečeno da je Curoli višestruki povratnik u krađama. Prije duže od deceniju hapšen je zbog krađe zvona sa crkve u Doljanima.

Policajcima je nedavno, ali iz zgrade Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, pobjegao maloljetnik koga su pozvali na informativni razgovor. Prema saznanjima “Vijesti”, on je pao na automobil parkiran ispred zgrade OB Podgorica i teško je povrijeđen.

Bonus video: