Advokat: Nikola Kažanegra nema veze sa događajem u hotelu Mogren

"Naš klijent je dostupan svim državnim organima i nisu tačni navodi da se za njim traga", naveo je u reagovanju advokat Željko Stanišić

11667 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Advokat Željko Stanišić tvrdi da Nikola Kažanegra nema veze sa incidentom u hotelu Mogren.

“Povodom netačne, neprovjerene, neutemeljene, pa i maliciozne informacije objavljene dana 20.01.2023. godine na portalu Vijesti pod naslovom 'Uhapšen odbornik DF-a, za učešće u tuči sumnjiče i direktora lokalnog preduzeća'. Radi istinitog informisanja javnosti mi kao advokatska kancelarija sa indignacijom odbacujemo ovu 'vijest'. Saopštavamo da je Nikola Kaženegra na zimskom odmoru sa svojom porodicom i da ama baš nikakve veze nema sa događajem sa kojim ga medijski povezuju. Štetu koju je ovakva dezinformacija proizvela, ne samo Nikoli, već i porodici i svim dobromislećim ljudima nadoknadićemo zakonskim putem na jedini mogući način, jer podvale ovakve vrste i ne mogu imati materijalni reciprocitet.

"Nikola Kažanegra je na mjestu direktora DOO 'Mediteran reklame' u poslednjih godinu dana gdje uspješno obavlja svoju poslovnu dužnost, što će i nastaviti nakon povratka sa kratkog odmora.

"Naš klijent je dostupan svim državnim organima i nisu tačni navodi da se za njim traga.

"Uvijek je stojao i dalje stoji na raspolaganju svim državnim organima za potrebe svakog procesa koji se tiče ličnog identiteta i smatramo da nema potrebe za medijskim manipulisanjem sa javnošću da se isti nalazi van Budve, a sve kako bi se stvorila što negativnnija slika o našem klijentu”, piše u reagovanju koje potpisuje advokat Željko Stanišić.

Bonus video: