Bulatović od ranije poznat policiji: Osuđivan zbog napada na policijske službenike, falsifikovanja...

Bulatović je, kako je "Vijestima" nezvanično rečeno iz policije, oko 11.35 časova ušao na prva vrata Osnovnog suda, te da je bombu aktivirao u međuprostoru između dvoje staklenih vrata zgrade

87324 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Tridesetdevetogodišnji Mladen Bulatović koji je stradao nakon što je na ulazu u podgorički Osnovni sud aktivirao ručnu bombu, od ranije je poznat policije.

Prema saznanjima "Vijesti", Bulatović je osuđivan zbog napada na policijske službenike, falsifikovanja, neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga....

Video Alen Hadžović

Bulatović je, kako je rečeno iz Uprave policije, oko 11.35 časova ušao na prva vrata Osnovnog suda, te da je bombu aktivirao u međuprostoru između dvoje staklenih vrata zgrade.

Video Alen Hadžović

Ljekarsku pomoć nakon eksplozije u Kliničkom centru Crne Gore potražilo je osam osoba.

Video Alen Hadžović

Direktorica KCCG Ljiljana Radulović kazala je da pet pacijenata ima fizičke povrede, te da će četiri pacijenta biti primljena na dalje bolničko liječenje.

Predsjednica Osnovnog suda u Podgorici Željka Jovović kazala je da su iz godinama upozoravali na bezbjednost u toj ustanovi. Ona je novinarima kazala da je današnji slučaj mogao da bude "mnogo gori.

Bonus video: