Vuksanović Stanković: Prijetnje me neće zaustaviti, uvjerena sam u ispravnost svojih stavova

"Nažalost, ponavljaju se prijetnje koje konstantno dobijam skoro dvije godine. Vidljivo je da su one politički motivisane zbog mojih jasnih stavova. Prepuštam nadležnim organima da rade svoj posao", kazala je Vuksanović Stanković

13085 pregleda 29 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković poručila je da je prijetnje neće zaustaviti ni u predsjedničkoj kampanji, ni u svakodnevnom političkom djelovanju.

Ona je sinoć nakon 22 sata podnijela prijavu policiji, a u prijavi se navodi da je prijetnja na društvenoj mreži Tviter 8. marta objavljena sa naloga pod imenom Boris Janković.

“Evo, recimo Draginju Vuksanović Stanković bih ja lično, da je negdje sretnem na ulici, bez jedne sekunde razmišljanja, nokautirao i ostavio da leži u lokvi krvi, ne bih na žensko nikad digao ruku, ali bih nju zbog toliko poganih izjava o srpskom narodu bio spreman da odrobijam”, piše u poruci.

"Nažalost, ponavljaju se prijetnje koje konstantno dobijam skoro dvije godine. Vidljivo je da su one politički motivisane zbog mojih jasnih stavova. Prepuštam nadležnim organima da rade svoj posao", kazala je Vuksanović Stanković.

Naglasila je da će ona sigurno nastaviti svoje političko djelovanje, da nema straha, te da je uvjerena u ispravnost svojih stavova za koje nastavlja da se bori.

Bonus video: