Podgorica: Uhapšena žena sa Kosova, osumnjičena da je maloljetnike navodila na prosjačenje

"Policija je sinoć na raskrsnici Bulevara Džordža Vašingtona zatekla osumnjičenu B.R, koja je u naručju držala dijete staro godinu i četvoro djece starosti od četiri do 12 godina, koja su prilazila vozilima na raskrsnicama i na smjenu prosjačila"

18478 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com

Podgorička policija uhapsila je B.R. (27) iz Kosova zbog sumnje da je zloupotrebom odnosa zavisnosti navodila na prosjačenje četiri maloljetne osobe.

Kako Uprava policije navodi u saopštenju, policija je sinoć (četvrtak) na raskrsnici Bulevara Džordža Vašingtona zatekla osumnjičenu B.R, koja je u naručju držala dijete staro godinu i četvoro djece starosti od četiri do 12 godina, koja su prilazila vozilima na raskrsnicama i na smjenu prosjačila.

"Nakon toga novac su donosila i predavala B.R, koja je potom taj novac prebrojavala. B.R. i petoro djece su dovedeni u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i tom prilikom je kod nje i jednog djetata pronađena određena količina metalnog novca", piše u saopštenju UP.

Zaključuju da je ona uhapšena po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršila krivično djelo trgovina ljudima.

Bonus video: