Uhapšen osumnjičeni za dizanje bankomata u vazduh, navodno mačetom prijetio radnici u prodavnici

Mladić koji ima debeli policijski - kao maloljetnik hapšen više puta zbog krivičnih djela teške krađe, nasilničko ponašanje, droge… bježao je preksinoć policijskim inspektorima koji su uspjeli da ga uhvate u naselju Boljači do

10424 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je preksinoć osamnaestogodišnjeg Budvanina S. K. za kojim je Osnovni sud u Kotoru raspisao potjernicu, saznaju Vijesti iz više izvora.

Mladić koji ima debeli policijski - kao maloljetnik hapšen više puta zbog krivičnih djela teške krađe, nasilničko ponašanje, droge… bježao je preksinoć policijskim inspektorima koji su uspjeli da ga uhvate u naselju Boljači do.

S. K. je Osnovni sud na teret stavio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i sprječavanje dokazivanja. Naime, on se tereti da je minulog ljeta sa još četiri mladića učestvovao u podmetanju eksploziva na bankomat u Sportsko rekreativnom centru na Slovenskoj plaži, a potom i prijetio svjedoku da promijeni iskaz.

Osim ovoga, budvanska policija sumnja da je S. K. učestvovao prije nekoliko dana u razbojništvu, kada je sa još dva maloljetnika upao u prodavnicu na gradskoj zaobilaznici i naoružan mačetom prijetio radnici da mu preda sav pazar iz kase.

Bonus video: