Dvojica Ulcinjana pretučena na mostu na Adi

Policija traga za Podgoričanima Andrijom Lambulićem i Andrejem Šuškavčevićem

96904 pregleda 814 reakcija 128 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Policija je raspisala lokalnu potragu za Podgoričanima Andrijom Lambulićem (20) i Andrejem Šuškavčevićem (22), koji se sumnjiče da su brutalno pretukli Ulcinjane M.N. (22) i M.M. (28) u noći između 30. aprila i 1. maja, na mostu na Adi.

"Oni se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda", kazali su "Vijestima" iz Uprave policije.

"Vijestima" je iz policije rečeno da se incident dogodio nakon što su se Ulcinjani i Podgoričani, automobilima, sreli na uskom mostu, a niko nije želio da se vrati vozilom nazad kako bi omogućio prolaz drugom.

Oštećenima je ukazana ljekarska pomoć.

"M.N. je zadobio tešku tjelesnu povredu, a M.M. po informacijama kojima policija raspolaže, laku".

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se da dvojica napadača tuku jednog muškarca, nogama, šakama i palicom.

Napadači su pobjegli nakon incidenta, dok su povrijeđenima konstatovane povrede - jednom fraktura lobanje, drugom slomljen nos i jagodica, kazali su iz porodice jednog od napadnutih.

UP: Tukli ih palicom i motkom

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su nakon niza preduzetih mjera i radnji identifikovali dva lica koja su na mostu na Adi upotrebom podesnih sredstava fizički napali dva muška lica mlađe životne dobi. Policija je raspisala lokalnu potragu za A.L. (20) i A.Š. (22) iz Podgorice, a oni se potražuju zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda", saopšteno je zvanično iz Uprave policije.

Oni su, kako se sumnja, palicom i motkom napali dvojicu Ulcinjana, zadajući im više udaraca.

"Oštećenima je ukazana ljekarska pomoć, a N.M. su konstatovane teške tjelesne povrede. Policija je o svim preduzetim radnjama obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je kvalifikovao navedeno djelo i naložio lišenje slobode osumnjičenih lica", navodi se u saopštenju.

Bonus video: