Oduzeta marihuana, uhapšen Novljanin

Policajci kod J. R. pronašli specijalnu vagu za precizno mjerenje i više PVC pakovanja droge

7403 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: shutterstock.com
Ilustracija, Foto: shutterstock.com

Novljanin J. R. uhapšen je nakon što je policija kod njega pronašla marihuanu i vagu za precizno mjerenje, saznaju Vijesti.

Prema istim informacijama, njega je policija kontrolisala 22. maja oko ponoći u Igalu, u Ulici Janka Beka.

Pretresom su kod njega pronašli i oduzeli specijalnau vagu za precizno mjerenje i više PVC pakovanja marihuane, ukupne mase oko 13,5 grama.

Policija vjeruje da je droga pronađena kod tog Novljanina bila namijenjena za dalju uličnu prodaju.

”Lice J.R. je zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, iz čl. 300 KZ CG, lišen slobode i uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, kazao je sagovornik iz Uprave policije.

Isti izvor objašnjava da službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, u cilju očuvanja stabilnog stanja bezbjednosti, planski kontrolišu lica i vozila:

”Neophodno je istaći da su službenici OB Herceg Novi, preduzimajući intenzivne mjere i radnje u borbi protiv droga, od početka maja pronašli oko 38 grama opojnih droga i slobode lišili sedam lica, a u saradnji sa nadležnim Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, u skraćenom i redovnom postupku, krivično procesuirali osam lica zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga”, kazali su Vijestima iz Uprave policije.

Bonus video: