Službenik Komunalne inspekcije osumnjičen da je izazvao požar

U saopštenju UP se navodi da je u službene prostorije policije doveden je A.M. te da su preuzete mjere i radnje o čijem ishodu će javnost biti obaviještena

14767 pregleda 3 komentar(a)
Uprava policije, Foto: Uprava policije
Uprava policije, Foto: Uprava policije

Podgorička policija privela je A.M. (46) službenika Komunalne inspekcije, zbog sumnje da je izazvao požar na parkingu kod brda Gorica, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Odjeljene bezbjednosti (OB) Podgorica je, kako su kazali, u kratkom roku rasvijetlilo podmetanje požara koje se nalazilo na parkingu "Parking servisa", a koji se proširio na još tri vozila.

U saopštenju UP se navodi da je u službene prostorije policije doveden je A.M. te da su preuzete mjere i radnje o čijem ishodu će javnost biti obaviještena.

"Naime, podgoričkoj policiji je danas oko 9.30 časova prijavljeno da je došlo do požara na jednom vozilu koje je bilo parkirano na parkingu „Parking servisa“, a koji se proširio na još tri vozila", rečeno je iz UP.

Službenci Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada lokalizovali su požar.

"Na licu mjesta pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica izvršili su uviđaj, a nakon preduzetih operativnih, kao i istražnih mjera i radnji, došli su do identiteta lica za koje se sumnje da je izazvalo predmetni požar", kazali su iz UP.

Bonus video: