Herceg Novi: U tri saobraćajne nezgode povrijeđeno više osoba

Nezgode se dogodine u Zemunskoj ulici, na Toploj i u Igalu

9611 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Herceg dogodile danas su se desile tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba teže povrijeđeno.

Kako je rečeno RTHN, u Odjeljenju bezbjednosti Herceg Novi, u 14.55 su se u Zemunskoj ulici, u blizini Reciklažnog centra, sudarila dva putnička vozila.

"Iz pravca Herceg Novog ka Meljinama se kretao N.G. iz Herceg Novog koji je upravljao vozilom 'volksweagen passat', registarskih oznaka HN BE 748, i koji je, sa povredom glave, kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Meljine gdje je i dalje na pregledima i snimanju, dok je U.J. iz Herceg Novom, vozač 'volva' bez registarskih oznaka, koji se kretao iz Meljina u pravcu grada, prošao bez povreda", rečeno je iz OB Herceg Novi.

Prije toga desile su se dvije saobraćajne nezgode na Toploj i u Igalu.

"U 10.45 na dijelu lokalnog puta u naselju Topla dva, kod marketa 'Voli' došlo je nezgode u kojoj su učestvovali teretno vozilo 'Iveco' registarskih oznaka PG ER 650, kojim je upravljao K.I. iz Nikšića, i pješak E.O. iz Herceg Novog, radnica 'Čistoće', koja je pregledana u bolnici Meljine i konstatovane su joj lakše tjelesne povrede, ali je za svaki slučaj upućena u bolnicu Risan. U 14.20 je na dijelu lokalnog puta u Igalu kod Titove vile došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali K.B. iz Herceg Novog sa taksi vozilom 'škoda' HN TX 156 i vozač bicikla K.K. iz Turske, koji je kolima Hitne medicinske pomopći prevezen do bolnice Meljine, naveli su iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, i dodali da još nemaju informaciju o stepenu povreda", saopšteno je RTHN u OB Herceg Novi.

Bonus video: