Nikšićanka osumnjičena da je podmetnula požar na objektu u Lukovu, puštena da se brani sa slobode

"M.V. je, kako se sumnja, koristeći upaljač inicirala vatru na suvom sijenu koje se nalazilo u objektu na koji način je izazvala požar koji je zahvatio krovnu konstrukciju i sijeno koje je bilo odloženo u tom objektu"

10979 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

M.V. (22) iz Nikšića osumnjičena je da je 24. juna podmetnula požar na pomoćnom objektu u mjestu Lukovo.

"Naime, nikšićka policije je obaviještena da je došlo do požara na pomoćnom objektu u vlasništvu D.V. (20) iz Nikšiča, kojom prilikom je nastupila materijalna šteta. Na licu mjesta je izvršen uviđaj u prisustvu vještaka za požare, eksplozije i havarije, kao i vještaka elektro struke. Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je požar podmetnut", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je M.V. (22) privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću zbog sumnje da je izvršila krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

"M.V. je, kako se sumnja, koristeći upaljač inicirala vatru na suvom sijenu koje se nalazilo u objektu na koji način je izazvala požar koji je zahvatio krovnu konstrukciju i sijeno koje je bilo odloženo u tom objektu", piše u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: