Uhapšen Baranin, oduzeti pištolji, automatska puška, bombe i municija

Uhapšenom se na teret stavlja krivično djelo - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

10612 pregleda 0 komentar(a)
Oduzeto naoružanje, Foto: Uprava policije
Oduzeto naoružanje, Foto: Uprava policije

Baranin B.P. (52) uhapšen je nakon što je barska policija, pretresom stana i drugih prostorija koje on koristi, pronašla i oduzela šest pištolja, automatsku pušku, dvije bombe i veću količinu municije.

Bar pretresi
foto: Uprava policije

On je uhapšen po nalogu barskog Osnovnog tužilaštva, a na teret mu se stavlja krivično djelo - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bar pretresi
foto: Uprava policije

"Barska policija je juče, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.P. (52) iz Bara i tom prilikom pronašla i oduzela: pištolj marke 'Astra', bez fabričkog broja, u kojem se nalazio okvir sa pet komada municije; pištolj nepoznate marke i kalibra, izbrušenog fabričkog broja; revolver 'Smith & Wesson', izbrušenog fabričkog broja; pištolj marke 'Crvena zastava', cal. 7,65 mm, sa okvirom u kojem se nalazilo pet komada municije; pištolj nepoznate marke da pet komada municije; pištolj M 57 cal.7,62, sa okvirom i tri komada municije; improvizovana naprava – vatreno oružje u obliku olovke; pušku M-56 i okvir od te puške; 94 detonatorske kapisle; dvije ručne bombe i 255 komada metaka razlicitog kalibra", saopšteno je iz Uprave policije.

Bar pretresi
foto: Uprava policije

Bonus video: