Kovačević: Ništa nisam pričao Lazoviću, nemam veze sa kotorskim klanovima

Demantovao je navode sa Skaj prepiske uhapšenog bezbjednjaka Lazovića, koji se šefu kavčana Radoju Zviceru pohvalio hapšenjem Ulcinjanina i time da je Kovačević "sve prošpijao"

14027 pregleda 25 reakcija 12 komentar(a)
Privođenje Petra Lazovića, Foto: Boris Pejović
Privođenje Petra Lazovića, Foto: Boris Pejović

Ulcinjanin Igor Kovačević tvrdi da nema nikakve veze sa kotorskim klanovima i da za njih nije preduzimao nikakve kriminalne radnje, da uhapšenom policajcu Petru Lazoviću ništa nije pričao i da na bilo koji način nije u sukobu dvije kriminalne organizacije.

Kovačević je reagovao na tekst “Otimali neprijatelje, pa vodili na Grahovo”, objavljen u Vijestima 8. jula.

Demantovao je navode sa Skaj prepiske uhapšenog bezbjednjaka Lazovića, koji se šefu kavčana Radoju Zviceru pohvalio hapšenjem Ulcinjanina i time da je Kovačević "sve prošpijao".

"Svoje kriminalne djelatnosti za koje sam pravosnažno osuđen i za koje sam na odsluženju kazne zatvoren, sam obavljao u okviru kriminalne organizacije na području Ulcinja, koja je razotkrivena u februaru 2021. godine i čiji članovi su odslužili ili su još na odsluženju kazne zatvora. Nijedan član prednje imenovane kriminalne organizacije nema nikakve veze sa kotorskim klanovima, pa ni ja, niti sam bio uopšte na čelu te organizacije, a koje podatke možete pronaći u člancima koje ste objavili kada je bila aktuelna akcija ‘Zamka’, tokom koje smo privođeni i procesuirani pred pravosudnim organima. Od svega iznesenog, istina je samo da sam izvodio stolarske radove na kući jednog od pripadnika tzv. škaljarskog klana, jer godinama radim taj posao, a za imenovanog i u njegovo ime nijesam preduzimao nikakve kriminalne radnje, niti sudjelovao, na bilo koji način, u sukobu navedenih klanova. Stoga, još jednom, strogo demantujem sve navode o izjavama koje sam navodno dao procesuiranom policijskom službeniku kao i bilo kakvu umiješanost u kriminalne djelatnosti kotorskih klanova", piše u reagovanju.

Bonus video: