Tivat: Policija oduzela ručno pravljeno oružje, uhapšen osumnjičeni za više krađa

Tivatska policija tokom sprovođenja "Racije" kod stranog državljanina pronašla manju količinu marihuane

3956 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tivatska policija uhapsila je A.N. (38) iz Cetinja kod kojeg je pronađeno ručno pravljeno oružje u obliku hemijske olovke sa tri metka cal. 22 mm.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, A.N. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U saopštenju se navodi i da je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeta krivična prijava protiv D.G. (47) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

"On je, kako se sumnja u mjestu Radovići, 7. decembra 2022. godine, koristeći odsustvo oštećenog, provalio u stan i otuđio torbu sa ličnim stvarima. D.G. je, prethodne sedmice, lišen slobode u Podgorici zbog sumnje da je izvršio pet krivičnih djela krađa".

U saopštenju se navodi i da je tokom sprovođenja "Racije", policija kod jednog stranog državljanina pronašla manju količinu marihuane.

"Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Zbog počinjenog prekršaja iz gore pomenutog Zakona slobode je lišen R.F. (35) iz Azerbejdžan. Kod njega je policija pronašla i oduzela oko 27,6 grama opojne droge marihuana", piše u saopštenju.

Bonus video: