Podgorička policija oduzela dva vozila sa francuskim tablicama

Iz Uprave policije su rekli da je podgorička policija, na osnovu informacija dobijenih od Sektora granične policije u mjestu Cijevna pronašla vozilo koje potražuje NCB Interpol Rim

8700 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je u Podgorici oduzela dva vozila, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je podgorička policija, na osnovu informacija dobijenih od Sektora granične policije u mjestu Cijevna pronašla vozilo koje potražuje NCB Interpol Rim.

"Podgorička policija je oduzela vozilo marke "Citroen C5", na kojem su bile francuske registarske oznake, a broj šasije ne odgovara tim registarskim oznakama, već vozilu koje se potražuje od strane NCB Interpol Rim. Ovo vozilo je koristila A.K.", ističe se u saopštenju

UIz Uprave policije su dodali da je u dvorištu zatečen i kombi marke "Citroen Jumper" francuskih registarskih oznaka, koji je takođe oduzet radi vršenja provjera.

"Od A.K., J.K. i P.K. su prikupljena obavještenja na navedene okolnosti, nakon čega je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se prikupe obavještenja od još jednog lica, a od koga je P.K. preuzeo vozilo koje se potražuje od strane NCB Interpol Rim", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: