Herceg Novi: Pronađeno oko kg amfetamina, dvije osobe uhapšene zbog sumnje za uličnu prodaju droge

Iz Uprave policije su kazali da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su G.V. i I.K. drogu nabavili u jednoj zemlji regiona za 800 eura, te da su imali namjeru da je stave u dalji ulični promet na području Herceg Novog

6653 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Hercegnovska policija juče je uhapsila dvije osobe zbog tzv. ulične prodaje opojnih droga, a kod kojih je pronađeno oko kilogram amfetamina, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su policajci pretresli stan i druge prostorije koje koristi G.V. (38) iz Herceg Novog, a gdje su zatečeni I.K. (33) iz Herceg Novog i jedna ženska osoba.

"Policija je pretresom kuće i dvorišta pronašla kesu u kojoj se nalazila praškasta materija za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin, kao i više manjih pvc pakovanja sa istim sadržajem i jednu vagu za precizno mjerenje. Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 980 grama amfetamina. I.K. je, prilikom dolaska policijskih službenika, pored kuće odbacio kesu sa opojnom drogom, a koja je pretresom pronađena i oduzeta", istile se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su G.V. i I.K. drogu nabavili u jednoj zemlji regiona za 800 eura, te da su imali namjeru da je stave u dalji ulični promet na području Herceg Novog.

G.V. i I.K. su uhapšenizbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: