Rožaje: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za teško ubistvo u pokušaju

U tuči učestvovali D.H. i E.H. sa jedne i A.K. (35), A.K. (23) i M.K. (23) sa druge strane

36307 pregleda 197 reakcija 15 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Policija je u Rožajama uhapsila D.H. (25) i E.H. (21) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu tri osobe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sinoć oko 22.10 časova u ulici 30. septembra došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom između D.H. i E.H. sa jedne strane i A.K. (35), A.K. (23) i M.K. (23) sa druge strane.

"A.K. (35) je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudi, kao i više posjekotina, dok su A.K. (23) i M.K. zadobili ubodne rane, a koje su im nanijeli osumnjičeni upotrebom noža. Oštećena lica su transportovana u Medicinski centar u Beranama na ukazivanje ljekarske pomoći. Osumnjičeni D.H. je prilikom bjekstva sa lica mjesta odbacio sredstvo izvršenja krivičnog djela – nož, a koji su policijskih službenici pronašli i izuzeli. On će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru, kao i druge stvari i tragovi", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da su osumnjičeni u kratkom roku locirana i uhapšeni.

"D.H. i E.H. će danas biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju", piše u saopštenju.

Bonus video: