Tri osobe procesuirane zbog kokaina u Budvi i Herceg Novom

Dvije osobe uhapšene, protiv jedne podnijeta prekršajna prijava

6728 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pripadnici budvanske i hercegnovske policije su, u dvije odvojene aktivnosti, pronašli i oduzeli kokain i procesuirali tri osobe.

Policija u Budvi je, tokom pretresa državljanina Srbije J.J. (42), u ulici Slovenska obala, pronašla manju količinu kokaina. Sumnja se, kako je saopšteno iz Uprave policije, da je J.J. drogu kupio od D.T. (37) iz Podgorice.

"Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Budva su pronašli i kontrolisali D.T. kod kojeg je pronađena manja količina praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, jedna tableta i novac u iznosu od 370 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika", navodi se u saopštenju.

D.T. je uhapšen po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je J.J. uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Policija u Herceg Novom podnijela je prekršajnu prijavu protiv Podgoričanina F.R. (33) kod kojeg je, tokom pretresa na tvrđavi Forte Mare, pronađena i oduzeta manja količina kokaina.

Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Bonus video: