Dvojici Rožajaca zadržavanje zbog potezanja noža

D.H. i E.H određeno zadržavanje do 72 sata

4700 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dežurni sudija za istragu Višeg državnog tužilaštva Vladan Đalović odredio je zadržavanje do 72 sata D.H. i E.H. iz Rožaja, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

U krivičnoj prijavi je navedeno da je u Rožajama, 30. jula oko 22.10 časova, došlo do tuče između više lica, odnosno D.H. i E.H. sa jedne i A.K., A.K. i M.K. sa druge.

"A.K. je zadobio teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša i posjekotinu desne šake, A.K. ubodnu ranu u predjelu leđa, a M.K. ubodnu ranu u predjelu natkoljenice i nadlaktice", saznaju Vijesti iz VDT-a.

"A.K. (35) je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudi, kao i više posjekotina, dok su A.K. (23) i M.K. zadobili ubodne rane, a koje su im nanijeli osumnjičeni upotrebom noža. Oštećena lica su transportovana u Medicinski centar u Beranama na ukazivanje ljekarske pomoći. Osumnjičeni D.H. je prilikom bjekstva sa lica mjesta odbacio sredstvo izvršenja krivičnog djela – nož, a koji su policijskih službenici pronašli i izuzeli. On će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru, kao i druge stvari i tragovi", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: