Podgorica: Jedna osoba uhapšena, protiv tri podnijete krivične prijave zbog više krađa

U saopštenju se navodi da je uhapšen D.Đ. (45) zbog sumnje da je izvršio dvije teške krađe, protiv dva maloljetnika je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su iz butika u Hercegovačkoj ulici ukrali ženske parfeme, naočare i mobilni telefon, a protiv D.P. (41) podnijeta je krivična prijava zbog krađe 150 eura iz ugostiteljskog objekta

8350 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je jednu osobu, a protiv tri je podnijela krivične prijave zbog više krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da je uhapšen D.Đ. (45) zbog sumnje da je izvršio dvije teške krađe, protiv dva maloljetnika je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su iz butika u Hercegovačkoj ulici ukrali ženske parfeme, naočare i mobilni telefon, a protiv D.P. (41) podnijeta je krivična prijava zbog krađe 150 eura iz ugostiteljskog objekta.

"Podgorička policija lišila je slobode D.Đ. (45) zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela teška krađa. On je, kako se sumnja, djela izvršio 17. maja i 11. jula, na način što je provalio u dva vozila i iz unutrašnjosti otuđio torbe sa ličnim stvarima. Zbog teške krađe izvršene na štetu jednog butika u Hercegovačkoj ulici u noći između 6. i 7. avgusta policija je tužiocu za maloljetnike podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe stare 17 godina. Oni su, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva provalili u butik i otuđili ženske parfeme, naočare i mobilni telefon. Osim toga, rasvijetljena je jedna krađa koja je izvršena na štetu jednog ugostiteljskog objekta, kojom prilikom je otuđen novac u iznosu od 150 eura i određena količina alkoholnih pića. Krivična prijava je podnijeta protiv D.P. (41) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa", piše u saopštenju UP.

Bonus video: