Kostić: Moj klijent nije komentarisao ništa na Fejsbuku

Branilac Đorđija Tadića demantovao i navode koje je policija saopštila o oduzetom oružju i municiji

4874 pregleda 31 reakcija 5 komentar(a)
Kostić, Foto: Svetlana Mandić
Kostić, Foto: Svetlana Mandić

Branilac Đorđija Tadića, advokat Sava Kostić kazao je da njegov klijent "nije preduzeo nijednu radnju niti je uputio bilo kome kavu prijeteću poruku".

Kostić je rekao na današnje saopštenje Uprave policije u kojem je navedeno da su njihovi službenici od osobe koja je prijetila smrću uredniku i zamjeniku urednika portala "Antena M" oduzet pištolj i municija.

Kostić tvrdi da Tadić nije postavio bilo šta na Fejsbuku jer tu mrežu "ne koristi više od dvije godine".

Takođe tvrdi i da Tadić više od dva mjeseca ne posjeduje telefon preko kojeg je ulazio na Fejsbuk.

"Njegova unuka mu je kreirala Fejsbuk profil preko telefona koji je tad koristio i taj telefon je bio stalno otključan... Istakao je da postoji mogućnost da je neko iskoristio njegovo ime i prezime i da je postavio taj komentar jer on nema nikave veze sa tim medijem i licima koji su urednik i njegov zamjenik niti ima bilo kakve veze sa politikom jer se radi o čovjeku srarijem od 60 godina koji se bavi fizičkim poslom...", naveo je Kostić.

Demantovao je i navode koje je policija saopštila o oduzetom oružju i municiji.

"On ima dozvolu za pištolj i municiju. Ima oružani list i privremeno su mu oduzet pištolj i municija... Što se tiče druge municije on je rekao da mu je supruga pričala da su se njihova unučad jednom prilikom igrala oko kontejnera i da su tu našli kesu u kojoij se nalazila ta municija koju su donijeli tada u kuću. Supruga je u strahu sakrila te metke u sefu gdje se nalazio pištolj", rekao je između ostalog Kostić.

Bonus video: