Nikšić: Uhapšeni državljani Sjeverne Makedonije osumnjičeni za krađu i prikrivanje

Navodno, državljani Sjeverne Makedonije od jedne osobe ukrale novčanik sa 1.500 eura

17493 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je državljane Sjeverne Makedonije osumnjičene za krađu i prikrivanje.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, prije dva dana je nikšićkoj policiji jedna osoba prijavila da su joj tri njoj nepoznate osobe iz trgovinskog objekta u Bogetićima ukrale novčanik sa 1.500 eura, nakon čega su otišli automobilom.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i juče u mjestu Paprati kontrolisali vozilo marke 'audi' u kojem su se nalazila tri lica, državljani Republike Sjeverne Makedonije A.A. (26), A.O. (41) i Ž.D. (47) i oni su dovedeni u službene prostorije. Policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do sumnje da je A.A. otuđio novčanik sa novcem iz pomenutog trgovinskog objekta, dok su A.O. i Ž.D. od njega dobili i zadržali dio otuđenog novca", piše u saopštenju policije.

Dodaje se da se A.A. sumnjiči za krivično djelo krađa, dok se A.O. i Ž.D. na teret stavlja krivično djelo prikrivanje zbog čega su uhapšeni.

"Veći dio otuđenog novca je pronađen i vraćen vlasnici, a vozilo koje je korišteno prilikom izvršenja krivičnog djela je oduzeto", piše u saopštenju

Bonus video: