U Beranama policija nakon pretresa uhapsila dvije osobe

Policija u mjestu Dolac, u napuštenom objektu ranije pronašla 40 manjih pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana

5831 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranska policija uhapsila je M.P. i N.P. koji se sumnjiče za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su obavili i pretres prostorija koje koristi A.S. koji nije dostupan nadležnim organima.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Sjever', Odjeljenja bezbjednosti Berane izvršili su pretres kuća i drugih prostorija koje koriste tri lica, a u odnosu na predmet iz prethodnog perioda kada je, postupajući po operativnoj informaciji od strane pripadnika policije izvršena pretraga terena u mjestu Dolac, te je u napuštenom objektu pronađeno 40 manjih pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana. Naime, pripadnici policije izvršili su pretres prostorija koje koriste A.S., M.P i N.P. u mjestu Dolac. Nakon pretresa u službene prostorije dovedeni su M.P. i N.P. dok A.S. nije dostupan nadležnim organima", saopšteno je iz policije.

Bonus video: