Abazović kazao da se i dalje traga za Mrkićem: Crna Gora nije utočište za one koji se dovode u vezu sa kriminalom

Policija traga za Aleksandrom Mrkićem, a kako su "Vijesti" ranije pisale navodno se nalazi u inostranstvu, na drugom kontinentu

26718 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Foto: Gov.me
Foto: Gov.me

Premijer Dritan Abazović kazao je da nadležni organi nastavljaju potragu za Aleksandrom Mrkićem, ali i za drugima koji se dovode u vezu sa organizovanim kriminalom.

To je Abazović kazao večeras odgovarajući na pitanja novinara tokom proslave 90. rođendana broda "Jadran" u Tivtu.

Na pitanje o lokaciji na kojoj se Mrkić nalazi, Abazović je kazao da Specijalno policijsko odjeljenje radi na tome, te da nije u mogućnosti da iznosi detalje.

"Demonstrirali smo da Crna Gora više nije utočište za one koji se dovode u vezu sa organizovanim kriminalom" rekao je Abazović.

Policija traga za Aleksandrom Mrkićem, a kako su "Vijesti" ranije pisale navodno se nalazi u inostranstvu, na drugom kontinentu.

Aleksandru Mrkiću se na teret stavlja krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i krijumčarenje.

U sklopu iste akcije uhapšen je nekadašnji direktor Uprave policije Veselin Veljoviću kojem se na teret stavlja krivično djelo stvaranje krimanalne organizacije, odnosno članstvo u njoj i zloupotreba službenog položaja.

Za stvaranje, odnosno članstvo u istoj kriminalnoj grupi se terete i Nikola Mrkić i Mujo Nikočeviću stvaranje kriminalne organizacije,

Bonus video: