Uhapšene dvije osobe na Adi Bojani: Pronađena marihuana, kokain, ekstazi

Pretresom vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. i S.Đ. pronađena je materija za koju se sumnja da je marihuana, ekstazi, materiju za koju se sumnja da je kokain, novac i vaga za precizno mjerenje

18660 pregleda 8 komentar(a)
Dio zaplijenjenih narkotika, Foto: Uprava policije
Dio zaplijenjenih narkotika, Foto: Uprava policije

Ulcinjska policija u saradnji sa službenicima Stanice granične policije Ulcinj uhapsila je A.D. (26) i S.Đ. (28) iz Podgorice zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili, držali i stavljali u promet opojne droge, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Pretresom vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. i S.Đ. pronađena je materija za koju se sumnja da je marihuana, ekstazi, materiju za koju se sumnja da je kokain, novac i vaga za precizno mjerenje.

"Po naredbi nadležnog suda pretres je izvršen i kod A.D. policija je pronašla materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 284,1 gram, 52 komada tableta ekstazija, kao i materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne mase 24,7 grama, te 2.447,5 eura. Osim toga, kod lica S.Đ. takođe je pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 131,1 gram, 6,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i 4.309,5 eura i vaga za precizno mjerenje", navodi se u saopštenju UP.

U saopštenju se dodaje da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu A.D. i S.Đ. uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Takođe, S.Đ. se na teret stavlja i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: