Cetinje: Pronađeno preko 100 komada municije raznih kalibara

Podnijeta krivična prijava protiv V.S.

10776 pregleda 2 komentar(a)
Zaplijenjena municija, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena municija, Foto: Uprava policije

Cetinjska policija je pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. sa Cetinja pronašla 100 komada pištoljske municije kalibra 9mm, kao i šest komada pištoljske municije kalibra 7,65 mm, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako se navodi u saopštenju UP, daljim aktivnostima koje je preduzela cetinjska policija došlo je do sumnje da pronađena municija pripada V.S., ocu M.S., te je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne materije

"Osim toga, podgorička policija je izvršila pretres stana koji koristi N.D. Pronađena su dva pištolja sa oružnim listovima čije je važenje isteklo. Protiv njega je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o oružju", dodaje se u saopštenju UP.

"Takođe, u mjestu Šipčanik pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su danas kontrolisali vozača I.K. Pregledom vozila pronađena je lovačka puška i 30 patrona municije. Nakon izjašnjenja tužioca protiv I.K. će biti podnijeta odgovarajuća prijava", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: