Bar: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za devet teških krađa u prethodne dvije godine

Kako je saopšteno iz policije, oni su osumnjičeni da su od početka 2022. godine do aprila 2023. godine, na teritoriji Bara, naselja Dobra voda, Zaljevo i Utjeha počinili krađe na štetu više fizičkih lica

9086 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Baru je uhapsila A.L. (18) i E.M. (25) it tog grada zbog sumnje da su počinili devet teških krađa u protekle dvije godine, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar rasvijetlili su devet krivičnih djela teška krađa koja su izvršena na štetu više fizičkih lica", navodi se u saopštenju UP.

Kako je saopšteno iz policije, oni su osumnjičeni da su od početka 2022. godine do aprila 2023. godine, na teritoriji Bara, naselja Dobra voda, Zaljevo i Utjeha počinili krađe na štetu više fizičkih lica.

Osumnjičeni su, upotrebom fizičke snage, podesnim sredstvom i savladavanjem prepreka, u devet navrata, izvršili provale u stambene i pomoćne objekte koje koriste oštećena lica gdje su, kako su kazali iz policije, izvršili premetačine i ukrali pvc stolariju, građevinski materijal, alat, djelove građevinskih mašina, bijelu tehniku, računarsku opremu, novac, zlatni nakit i ručne satove.

"Ukradene predmete su prodavali njima poznatim licima za novac, čime su stekli protivpravnu imovinsku korist od više hiljada eura", dodaje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: