Bar: Policija uhapsila jednu osobu nakon što su kod nje pronašli heroin i kokain

Iz Uprave policije su dodali da je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici D.Č. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

8202 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija uhapsila je juče D.Č. (29) iz Bara nakon što je kod njega pronađen kokain i heroin, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Oni su pojasnili da je policija u Baru po naredbi nadležnog sudije izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.Č.

"Tom prilikom policija je pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain ukupne težine od oko 25 grama, kao i dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je heroin, ukupne težine od oko 22 grama, kao i vagu za precizno mjerenje", piše u saopštenju UP.

Dodali su da je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici D.Č. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Tokom trajanja turističke sezone, od maja do danas, na području primorja u 155 navrata policija je zaplijenila oko 4,6 kilograma različitih vrsta opojnih droga, 292 tablete sa liste opijata i 6.338 tableta ekstazija. Zbog opojnih droga u ovom periodu podnijeto je 16 krivičnih prijava protiv 17 osoba, kao i 134 prekršajne prijave", piše u saopštenju UP.

Bonus video: