UP: Uhapšen Beganović, osumnjičen da je ubio brata nakon kraće rasprave

Iz Uprave policije saopštili da je nakon uviđaja policija došla do sumnje da je nakon kraće rasprave brat uboo brata kuhinjskim nožem u predjelu vrata

43665 pregleda 50 reakcija 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Elmaz Beganović (38) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je kuhinjskim nožem uboo svog brata Elvisa Beganovića (37), koji je od posljedica ranjavanja umro.

Iz Uprave policije saopšteno je da im je bjelopoljska Hitna medicinska pomoć oko 21 čas javila da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac bez znakova života, sa ubodnom ranom u predjelu vrata.

"Preduzimajući operativne mjere, policijski službenici su došli do saznanja da se radi o E.B. (37) iz Bijelog Polja. Ispred porodične kuće B., u mjestu Nedakusi, izvršen je uviđaj, prikupljena su obavještenja od nekoliko lica, te je policija došla do sumnje da je na pomenutom mjestu, nakon kraće rasprave, E.B. (38) iz Bijelog Polja, zadao udarac kuhinjskim nožem, dužine sječiva 20 cm, u predjelu desne strane vrata bratu E.B. (37), koji je od zadobijenih povreda preminuo", navodi se u saopštenju.

Bonus video: