Cetinje: Zaplijenjene manje količine marihuane i kokaina

"Protiv J.T. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", saopšteno je

4361 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter

Cetinjska policija podnijela je prekršajne prijave protiv J.T. (23) iz Podgorice i D.M. (35) nakon što su kod njih pronađene manje količine marihuane i kokaina, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Pripadnici policije su na Cetinju, na raskrsnici magistralnih puteva Cetinje - Podgorica - Budva, kontrolisali vozilo marke Mercedes podgoričkih registarskih oznaka koji m je upravljao J.T. (23) iz Podgorice. Kod njega je pregledom pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz policije.

Protiv J.T. podnijeta je, kako su kazali, prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

"Cetinjska policija je u saradnji sa Posebnom jedinicom policije u Bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju, kontrolisala vozilo marke Audi kojim je upravljao D.M. (35)", kazali su iz policije.

Pregledom lica i vozila policija je, kako navode, pronašla manje pakovanje sa sadržajem praškaste bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

"Protiv D.M. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, a on je i alkotestiran te je utvrđeno da je vozilom upravljao sa 1.35 promila alkohola u organizmu i lišen je slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", ističu u saopštenju.

Nastavkom aktivnosti cetinjska policija je, kako su dodali, u saradnji sa Posebnom jedinicom policije kontrolisala lice P.K. (19) i kod njega pronašla manju količinu opojne droge marihuana.

Kontrolisan je, kako su kazali, A.M. (24) koji je upravljao vozilom cetinjskih registarskih oznaka.

"Kod njega su pronađena dva manja pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i jedno pvc pakovanje sa sadržajem praskaste materije bijele boje nalik na opojnu drogu kokain", stoji u saopštenju.

Protiv ovih lica podnijete su, kako su naveli, prekršajne prijave.

Bonus video: