Krivična prijava protiv maloljetnika, sumnja se da je napao učenika druge škole

"Oštećenom je u medicinskoj ustanovi ukazana ljekarska pomoć, te su od njega i od svjedoka događaja prikupljena obavještenja na zapisnik", kazali su iz policije

13201 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Krivična prijava podnijeta je protiv maloljetnika koji je osumnjičen za nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Povodom jučerašnjeg događaja kada je oko 08,40 casova prijavljeno da je u dvorištu SSŠ Sergije Stanić fizički napadnut učenik drugog razreda te škole i da je tom prilikom zadobio tjelesne povrede nanijete metalnim podesnim sredstvom od strane nepoznatog lica, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti", kazali su iz UP.

Policija je, navode, izašla na lice mjesta, te izuzela video materijal sa nadzornih kamera, kao i metalnu šipku za koju kažu da je sredstvo izvršenja krivičnog djela.

"Oštećenom je u medicinskoj ustanovi ukazana ljekarska pomoć, te su od njega i od svjedoka događaja prikupljena obavještenja na zapisnik. Policija je nadalje, operativnim radom na terenu, došla do saznanja da je izvršilac maloljetno lice, učenik trećeg razreda druge srednje škole u Podgorici", rečeno je iz policije.

Dodaje se da je tužilac koji je obaviješten o događaju kvalifikovao krivično djelo nasilničko ponašanje.

Bonus video: