Protiv dva Pljevljaka podnijete krivične prijave zbog sumnje da su gradili bez dozvole

Urbanističko građevinski inspektor je u katastarskoj opštini Šumane u Pljevljima, izvršio inspekcijski nadzor prilikom čega je utvrdio da je započeta rekonstrukcija, odnosno gradnja objekta bez prijave građenja i dokumentacije

5797 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pljevaljska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv M.M. (45) i V.V. (64) i jednog pravnog lica zbog sumnje da su izvršili građenje objekta bez građevinske dozvole.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, urbanističko građevinski inspektor je u katastarskoj opštini Šumane u Pljevljima, izvršio inspekcijski nadzor prilikom čega je utvrdio da je započeta rekonstrukcija, odnosno gradnja objekta bez prijave građenja i dokumentacije iz Zakona o planiranju prostora i izgradnje objekata.

O tome je, kako navode, sačinjen zapisnik koji je na dalje postupanje dostavljen policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja.

"Nakon preduzetih mjera i radnji od strane policijskih službenika upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je naložio da se protiv M.M. (45), kao odgovornog lica u pravnom licu „Zeleno borje“ d.o.o i tog pravnog lica, podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole. Takođe, krivična prijava je podnijeta i protiv V.V. (64) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole, a koje je izvšio na način što je započeo rekonstrukciju - gradnja objekta bez prijave građenja i dokumentacije iz Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata", rečeno je iz policije.

Bonus video: