Kotor: Opušak cigarete bacio u lokal, izazvao požar

Iz Uprave policije saopšteno da je M.M. u unutrašnjost lokala odbacilo opušak cigarete, te je ubrzo nakon toga došlo do požara koji je zahvatio unutrašnjost objekta i pričinio veću materijalnu štetu

5504 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Kotorska policija je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, podnijela krivičnu prijavu protiv M.M. (65).

"Sumnja se da je ovo lice izvršilo krivično djelo teška djela protiv opšte sigurnosti na štetu firme u sklopu koje posluje jedan ugostiteljski objekat iz Kotora. Ovo lice je, kako se sumnja, u unutrašnjosti pomenutog ugostiteljskog objekta u Starom gradu, izazvao požar, usljed kojeg je nastala materijalna šteta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je kotorska policija pregledom video nadzora, te nakon izvršenih vještačenja, pozvala u službene prostorije M.M. i od njega prikupili obavještenja u odnosu na okolnosti događaja.

"Utvrđeno je da je ovo lice u unutrašnjost lokala odbacilo opušak cigarete, te je ubrzo nakon toga došlo do požara koji je zahvatio unutrašnjost objekta i pričinio veću materijalnu štetu. Povrijeđenih nije bilo", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: