Policajcima produžen pritvor još mjesec zbog tuče na Pločama

Vulanoviću, Vučiniću i Škuletiću na teret se stavlja nasilničko ponašanje

8216 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Krivično vanraspravno vijeće Osnovnog suda u Kotoru vršeći redovnu jednomjesečnu kontrolu pritvora produžilo je pritvor policajcima iz Kotora Slobodanu Vulanoviću i Marku Vučiniću, kao i okrivljenom Ognjenu Škuletiću koje kotorsko tužilaštvo tereti da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na plaži Ploče 27. avgusta ove godine.

Portparol Osnovnog suda u Kotoru, sudija Veljko Bulatović potvrdio je Vijestima da je trojici okrivljenih produžen pritvor.

Vulanović i Vučinić uhapšeni su 8. septembra u prostorijama Osnovnog suda u Kotoru po naređenju v.d. direktora Uprave policije Nikole Terzića.

Sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević odredio je ranije pritvor osumnjičenima za nasilničko ponašanje na plaži Ploče, za koje se vjeruje da su 27. avgusta, pretukli dvojicu turskih državljana Jasina i Emira Čičeka, ali i šamarali još dvojicu njihovih rođaka.

Iako su danima bili u bjekstvu, rješenje o pritvoru donijeto je za dvojicu službenika kotorske policije, za kojima je Uprava policije po nalogu tužioca Siniše Milića, bila raspisala nacionalnu potragu.

Bonus video: