Podgorica: Uhapšena osoba kod koje je pronađena automatska puška

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija"

11502 pregleda 2 komentar(a)
Zaplijenjeno oružje, Foto: Uprava policije
Zaplijenjeno oružje, Foto: Uprava policije

Podgorička policija uhapsila je sugrađanina D.M. (55) kod kojeg je pronađena automatska pušku marke M70, pet okvira i više komada municije različite vrste i kalibra, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Kriminalistička policija Odjeljenja bezbjednosti Podgorica je, sprovodeći proaktivne istražne aktivnosti, a postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.M. (55) iz Podgorice. Tom prilikom policija je pronašla i oduzela automatsku pušku marke M70, pet okvira i više komada municije različite vrste i kalibra", navodi se u saopštenju.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: